TEKSTESHQIP

Free Mc's
Dua Te Te Them
Lyrics

Dua te te them…

Dua te te them sa shume qe te dua,
Dua qe te them sa shume qe me mungon,
Dua te te them se cfare je per mua,
Por ti kujton se luaj me ndjenjat e tua oo.

Dua te te them sa shume qe te dua,
Dua te te them sa shume qe me mungon,
Pres qe ti te vish prane meje te jetosh,
Por imazhi yt me zhduket kaq shpesh oo.

Por ti e dij mire sa shume te dua,
Ti e dij mir qe une po vuaj,
Por ti nuk me kupton,
Jo nuk me beson. / 2x

Buzen tende dua kaq shume qe te shijoj,
Syte e tu te bukur kaq shume qe t`i shikoj,
Dua qe te prek dhe te perqafoj,
Por ti kujton se luaj me ndjenjat e tua oo.

Por ti e dij mire sa shume te dua,
Ti e dij mir qe une po vuaj,
Por ti nuk me kupton,
Jo nuk me beson. / 2x

Dua te te them sa shume qe te dua,
Dua qe te them sa shume qe me mungon.

Por ti e dij mire sa shume te dua,
Ti e dij mir qe une po vuaj,
Por ti nuk me kupton,
Jo nuk me beson. / 2x

DËRGOI: