TEKSTESHQIP

Freelancers
N'kuti
Lyrics

Nuk m'tregon se kush je, buzëqesh sikur më njeh,
une ty s'të kuptoj,
M'don më shumë se cdokush, edhepse unë nuk të njoh,
për herë t'parë po t'shoh

Më tregon ku duhet t'shkoj,
ti nuk don që unë t'gaboj ndonjëherë,
Edhepse une po t'largohem ti vazhdon të më afrohesh,
edhe në terr

N'kuti i mban sytë dhe sheh dicka,
asgjë s'kupton por i lumtur je

Në kutinë ku ti qëndron,
tash nuk qan e as nuk qesh,
I vetëm je

Pret që tjetri të vjen,
dhe gëzimin tand të zbehtë,
atij t'ia ofrosh

N'kuti i mban sytë dhe sheh dicka,
asgjë s'kupton por i lumtur je