TEKSTESHQIP

G-bani
Plus 355
Lyrics

Ju e dini se ça ësht, g-bani, gjyshi, mj-xhelo, clo-d +355 hapi pak veshët tashi...

Ju nuk keni stil nuk keni bes jeni t'friksuar dhe nuk dini ça thoni +300 e 55 jemi tfiksuar edhe nuk na ndaloni, ju nuk keni stil nuk keni bes jeni t'friksuar dhe nuk dini ça thoni +300 e 55 jemi tfiksuar edhe nuk na ndaloni

Si fillim do presantohem jam +355 po e ndez dhe ju përshëndes, ne ktu ja kalojm shum bukur dhe nuk lem asnjer adres nuk ndalojm asnjëher sidomos kur ka argëtim ne mes dhe bile nuk e pres do ta pi dhe për disa koh të shruaj vargje pa ndales, me pëlqejn shum aventura sido që ta quash kte ves nuk mendoj për te bër biznes shkruaj vargje pa interes nga e nesërmja nuk pres kam menduar ça do bëj në jetën time dhe nuk kam stres
Eja mblidhuni të gjith ktu tek shkolla me u mësu do tju shpjegojm se si ësht cështja thjeshtë pa u dhënë dru vetem digjoni shikoni lexoni e nguliteni ne tru per tmos harruar per tu kujtu se kufijt i kemi kalu dhe në sfida si gjithmon uligan jemi tregu psiko e te fiksu vazhdojm rrugën për të punu, duke bër... xhamajk kolumbi edhe peru. gjëra loja ska mbaru e keni kuptu a se keni kuptu

Ju nuk keni stil nuk keni bes jeni t'friksuar dhe nuk dini ça thoni +300 e 55 jemi tfiksuar edhe nuk na ndaloni, ju nuk keni stil nuk keni bes jeni t'friksuar dhe nuk dini ça thoni +300 e 55 jemi tfiksuar edhe nuk na ndaloni

Asnjëher nuk do ndalojm nuk mundeni te na ndaloni bukur ja kalojm thoni ju ça te doni, asnjëher nuk do ndalojm nuk mundeni të na ndaloni bukur ja kalojm thoni ju ça te doni

Nuk ndalojm për askërkënd, po jemi çuna tamam sjemi kokrra pa bertham si ju ata të papam jemi tipa dhe te qejfit dim të nxjerrim dhe paran, kur na merzitet ne athina ja kërcasim për tiran, ne nuk kemi nevoj për famë duam thjesht tja kalojm bukur si bëjm kot vetes reklam, nuk bëjm gjëra për tu dukur si disa kok palam që ja kan me të futur njëri tjetrit nga cdo anë ne nuk na pëlqen morali dhe nuk e ndalojm pampam

Bum bum su ndez edhe kte her turbina G-Bani dora vetë drejtpërdrejt këtu nga athina bej sikur do të më ndalosh neqoftëse nuk të dhimbset shpina, mos e prish gojën për mua tashk..dheftë nënën kina
merrni komisarjatin që të blindohet godina nga psiko vetem gati per sulm me vetë edhe në rrethina mbyll legenat dhe mikrofonat sikur tjet futur vet jozefina s'u shpëton dot prarpanica në vidjoklipe limuzina se..

Ju nuk keni stil nuk keni bes jeni t'friksuar dhe nuk dini ça thoni +300 e 55 jemi tfiksuar edhe nuk na ndaloni, ju nuk keni stil nuk keni bes jeni t'friksuar dhe nuk dini ça thoni +300 e 55 jemi tfiksuar edhe nuk na ndaloni

Asnjëher nuk do ndalojm nuk mundeni te na ndaloni bukur ja kalojm thoni ju ça te doni, asnjëher nuk do ndalojm nuk mundeni të na ndaloni bukur ja kalojm thoni ju ça te doni

Ca doni ë... +355

DËRGOI: