TEKSTESHQIP

G-Bani
Mikrofoni I Arte
Lyrics

Verse 1 : G.Bani
Eeedhe nje here ketu gati per lufte pozicion
Se gati jam gjithmon kur situata e kerkon
Ndermjet seteve jetoj se di a me kupton
Gjendem aty ku ka ritem por qe vajzave aksion
Qe gjithmon nuk me behet von nuk me behet von
Mos me jep keshilla sepse kam nja dy tre ton
Me makina dhe motorra xhiro deri naten vone
Bredhim edhe me mercedesa bredhim edhe me furgon
Berdhim dhe e dredhim dhe mileti degjon
Kur family eshte ne timon
Askush se parakalon
As horoskopi dhe filxhani nuk e parashikon
Eshte bani money dhe firmani tani nuk me ndalon
Dhe asnjeri s'me kalon
Kur vjen fjala per rap
Erdha titullin t'ju marr dhe t'ju tregoj kush eshte i pari
Ne mikrofon e kisha llafin dhe jo ne vrap
Dhe meqe nga publiku jam po ju kerkoj ato prej ari

2x-Ref:Ngrini duart larte sa me larte
Qiellin te arrijme qe ta kuptoni me qarte
Me ritmin si rrufe dhe me vargun e zjarrte
E dini se kush eshte mikrofoni i arte

Sindi : This is a compation for the gold microfon,for the gold microfon
G.Bani : Ky eshte stili im,ky eshte ky eshte stili im
Tani eshte vone per tjeter se G.bani dora vete
Sindi : This is a compation for the gold microfon,for the gold microfon
G.Bani : Come on put your hand up
Family is in the house
Sindi : My only mision is to make you to understand it.

Verse 2 : G.Bani

Ku kisha mbete
Kap mikrofonin qe nga mosha 16
Pret bilete per mrekulline tjeter
Asnje fenomen garente
Dhe u ngula ne kujtese
Per te thene se jam numri 1 do te ishte thjesht ngaterrese
Jam numri 1 2 3 4 edhe 5
Mjafton qe ta shikojme temen pak sa me kujdes
U bene te gjithe rapista edhe hapen nga nje thes
U bene te gjithe gangsterra edhe flasin per te zeze
Se nuk eshte loja nga goja po te merret goja nga loja
Sa do te doja te thoja
Nga bien tirana nga troia
Kur i ngarkoja bashkoja
Mbaj koken lart si shqiponja
Mos harroja si doja ndal pak pa pasoja
Ne keto troie harroje
Menyren tende vazhdoje
Menyren time per loje
Mesim per mesim ke nevoje
He pra thoje pranoje
Mos bej si gango se s'eshte loja
Kush nuk mund ta besoje le te vij qe ta provoje

2x-Ref:Ngrini duart larte sa me larte
Qiellin te arrijme qe ta kuptoni me qarte
Me ritmin si rrufe dhe me vargun e zjarrte
E dini se kush eshte mikrofoni i arte

Sindi : This is a compation for the gold microfon,for the gold microfon
G.Bani : Ky eshte stili im,ky eshte ky eshte stili im
Tani eshte vone per tjeter se G.bani dora vete
Sindi : This is a compation for the gold microfon,for the gold microfon
G.Bani : Come on put your hand up
Family is in the house
Sindi : My only mision is to make you to understand it.

2x-Ref:Ngrini duart larte sa me larte
Qiellin te arrijme qe ta kuptoni me qarte
Me ritmin si rrufe dhe me vargun e zjarrte
E dini se kush eshte mikrofoni i arte

DËRGOI: