TEKSTESHQIP

G Bani
Më Pëlqen Ti
Lyrics

Strofa e parë:
Jam si tip ca i lëvizshëm, ju bëj ndjenjave bisht
Por kur ndjej diçka, ndjej diçka, ndjej, seriozisht
Që diçka ndjej, s' gënjej, a qenka ajo vajza
Ajo pra bukuroshja që është ulur atje tej
Cila pra është më e bukura, për kë do bëje sherre
Cilën do të zgjidhje sikur të të thonin merre
Është e bukur dhe e zgjuar, e ka trupin si ngjala
Ajo pra që ndriqon si yll për atë ishte fjala
E kam parë dhe herë të tjera tek lëvizte në qytet
Me mamin a me babin a me shoqërin e vet
Nuk e di s' jam i sigurt por nuk ka dhe shumë rëndsi
Më pëlqen e kam fiksim, më duket se ajo e di
Kishte pyetur për mua ca vajza që më njohin
Po nuk don t' ja di at'here për se u interesua
Plus që në celular ka zile këngën «Të Dua»
Ika që ti them diçka më prisni 5 minuta mua. Vajzë,

Refreni:
Më pëlqen kur je afër meje Dhe kur rastësisht të takoj
S' i heq dot syt e mi prej teje Dua vetëm ty të shikoj
Je magjepse dhe romantike Sikur hëna natën mbi det
Në rërën e lagur do shkruaj Më pëlqen ti e din dhe vet

Strofa e dytë:
Do ta ketë fajin deti, që të lagu trupin
Dhe Dielli që me ngjyrë të bukur bronxi të ngjyrosi
Që s'i heq dot syt e mi nga ti e mos më buzëqesh
Ashtu, se po më fluturon kapaku si atlete krosi
Më pëlqen të dalim xhiro natën në liqen
Por jo nga artificiali se vjen erë e ngordhur qen
Po më vjedhin krokondilin erdha vetëm të të them
Që je e bukur moj, sikur ylli që shkëlqen
Nuk ta kisha thënë më parë se nuk u gjet momenti
Por deri sa të gjindej do ish zgjedhur presidenti
Kështu që ta them tani edhe ta marrësh seriozisht
Vërtet jam i lëvizshëm dhe ju bëj ndjenjave bisht
Por kur ndjej diçka, ndjej diçka e s' kam p'se të gënjej
Ndjej diçka për ty dhe kjo shpresoj të të pëlqej
Se kur ndjej diçka ndjej diçka nuk është thjeshtë simpati
Thashë, ndjej diçka për ty edhe e di se ndjen dhe ti. Vajzë,

Refreni