TEKSTESHQIP

G-Bani
Vdekja E Spiunit
Lyrics

Shi spiuni na shikojeni spiunin
lejeni vetëm në ni cep hiqjani trunin
permendjani spiunit vesin vazhdimisht
ta din te gjith kush asht tregojeni me gisht
E kur ta vrosin për veç njerzve të familjes
Mos t shikoj njeri t ja maje arkivolin
Shi spiuni përshëndeteni spiunin
E dite mir se ça ke ba kur zgjodhi rrolin

Shi spiuni si e spiunon shqiptarin
Ndrron informacion për ty me kundërshtarin
ju tregon ku e ke shpin si e ke emrin
ju tregon ça date do ta korrish barin
shi spiuni menon se do baje pare
të nxjerr në prit menon se do baje hare
as ni gja nuk metet thjesht imagjinare
ka me vdok sa t shkel tokën shqiptare
q*het n myth me m*rokien e *rakien
menja e gënjen se plomi nuk e zen
kujton se po spiunon e ka zan shok
s ka zan as i gja vetëm dy metra ven
shi spiuni si përhapet kan e kan
han e pin edhe punon me hasmin tan
Sa ja dhan me e shiku fotografin
Ky asht G-Bani tha e ka emrin Arban

Shi spiuni na shikojeni spiunin
lejeni vetëm në ni cep hiqjani trunin
permendjani spiunit vesin vazhdimisht
ta din te gjith kush asht tregojeni me gisht
E kur ta vrosin për veç njerzve të familjes
Mos t shikoj njeri t ja maje arkivolin
Shi spiuni përshëndeteni spiunin
E dite mir se ça ke ba kur zgjodhi rrolin

hapi syt se spiuni zakonisht
Ngjan si njeri nuk ka brina nuk ka bisht
Nuk asht peshk nuk asht as mish
Asht si tip i pa vendosun e ndrron menjen vazhdimisht
Flet si i ndershëm shikon me përçmim
Spiuni s' ka nder, spiuni ka çmim
spiuni s ka rrespekt, spiuni ka tut
spiuni s ka motër spiuni ka pr*stitut
asht i urt po të djeg si gac e mlut
asht dinak po kujton se asht i zgjut
e hedh plomin tu kujtu se mshef durt
e mulon nana e vet.. pastaj me dhe t but
shi spiuni si përhapet kan e kan
han e pin edhe punon me hasmin tan
Sa ja dhan me e shiku fotografin
Ky asht G-Bani tha e ka emrin Arban