TEKSTESHQIP

Gazmend Hyda
Lutjete Arafatit
Lyrics

le bejk allahu me le bejk le bejke le shekike le bejk inel hamd oniamte lekeumulk le sherike le bejk

te pergjigjom zoti im vetom ty qe je nje gojen plot falendrim 2 x lutem na fal ti aman ti na fal N'arafat kur un ndal une duat nuk i ndali n'arafat meshir shume dhe lotet um shkojn si lum N'arafat kur un ndal une duat nuk i ndali n'arafat meshir shume dhe lotet um shkojn si lum falmi zot gjynahet e mia falom ti pa ja ndal kur te ndalum n'arafat t'lutem zot me fal t'lutem zot me fal faljen mos e ndal
N'arafat kur un ndal une duat nuk i ndali n'arafat meshir shume dhe lotet um shkojn si lum N'arafat kur un ndal une duat nuk i ndali n'arafat meshir shume dhe lotet um shkojn si lum
gjith te mledhun nje një vend gjith te njohit me nje qillim arafati vendi i shejt falje dhe pendim falje dhe pendim sheja per shpetim

N'arafat kur un ndal zoti im ti me fal n'arafat plot pendim te perxhixhm zoti im N'arafat kur un ndal zoti im ti me fal n'arafat plot pendim te perxhixhm zoti im

dhe haxhilert bajn dua falje zotit i kerkojn ata pa ja ndal ata pa ja ndal

N'arafat kur un ndal une duat nuk i ndal lusim zotin per te tan per muslimanet an e an
N'arafat kur un ndal une duat nuk i ndal lusim zotin per te tan per muslimanet an e ban

DËRGOI: