TEKSTESHQIP

Gazmend Hyda
Ja Rabbena
Lyrics

Allah emrin ty ta permendi,allah emrin ty ta permendi.
Kur bjen mbramja dhe kur vjen mengjesi kur bjen mbramja dhe kur vjen mengjes
ja rabbene ja rabbene gjuha me rri lagur dhiker duke ba
ja rabbene ja rabbene emrin tand permendim hiq pa ja nda.
vetem ty ne te
vakthir lena dhunbena na i fal xhynahet o i madh allah
vakthir lena dhunubena na i fal xhynahet o i madhi allah
allah gjithmon ty te perkujtojm,allah gjithmon ty te perkujtojm,
vetem ty ne te adhurjom ,vetem ty ne te adhurjom
ja rabbene ja rabbene gjuha me rri lagur dhiker duke ba
ja rabbene ja rabbene emrin tand permendim hiq pa ja nda.
vakthir lena dhunbena na i fal xhynahet o i madh allah
vakthir lena dhunubena na i fal xhynahet o i madhi allah
allah gjithmon ty te adhurojm,allah gjithmon ty te adhurojm,
lutjet tona veç ty ti drejtojm,lutjet tona veç ty ti drejtojm.
ja rabbene ja rabbene gjuha me rri lagur dhiker duke ba
ja rabbene ja rabbene emrin tand permendim hiq pa ja nda.
vakthir lena dhunbena na i fal xhynahet o i madh allah
vakthir lena dhunubena na i fal xhynahet o i madhi allah

DËRGOI: