TEKSTESHQIP

Gazmend Hyda
Lutju Zotit
Lyrics

Lutju Zotit dhe beso
Rruges tij mos ju largo
Ai eshte nje tjeter ska
LeileheilAllah
Ai eshte nje tjeter ska
LeileheilAllah

Zoti boten e ka kriju
Pejgamber na ka dergu
Pa besim shpetim ska
LeileheilAllah
Pa besim shpetim ska
LeileheilAllah

ZOT i dashur ty t´besoj
Me namaz te adhuroj
Perveç teje ZOT nuk ka
LeileheilAllah
Perveç teje ZOT nuk ka
LeileheilAllah

Nese vlla shpetim do
Jeto si musliman
Ndash n´Xhenet per me kon
LeileheilAllah
Ndash n´Xhenet per me kon
LeileheilAllah

Kush Allahun adhuron
Te gjith njerezit i don
Lut Allahun pa ja nda
LeileheilAllah
Lut Allahun pa ja nda
LeileheilAllah

DËRGOI: