TEKSTESHQIP

Gazmend Hyda
Nënës
Lyrics

ngoni vllëazon ju me ja u' than dy fjal respektone nanen deri na eshte gjall deri na eshte gjall se nana tka lind dhe me mund tka rrit andaj mos harro nanen respekto nanen respekto lumi aj i lumi ate qe ndëron meshiren e zotit aj do ta fiton aj do ta fiton sa ka hjekur nana me ty o njeri mos me ja dit vleren mare është per ty mare është per ty andaj o njeri kujdes mos gabo respektoje nanen xhenneti fito xhenneti fito denimi Allahut vllazer është i rand andaj ronu ju xhenem mos me kan xhenem mos me kan andaj ronu ju xhenem mos me kan xhenem mos me kan

DËRGOI: