TEKSTESHQIP

Gazmend Rama (Gazi), Amarda & Artushi
Origjinale
Lyrics

Mbamëni.. Amani..
Nuk mund të ndal, .
Mbamëni.. Amani..

AMARDA..
Nuk jam, as e trent e tranuar,
kujdes, injektohem në gjak .
Nuk kam rregullore të shkruar
në çdo kohë, do të jem..
Kjo që jam .

GAZI...
Ja ku po vjen ajo, toka ka tërmet,
Eksplozivi shpërthen .
Unë jam këtu dhe po ta them,
Jeni gjigande në skenë .

Reff:
Mbamëni.. Amani..
Nuk mund të ndal, .
Mbamëni.. Amani..

Mbamëni.. Amani..
Kufii nuk kam .
Mbamëni.. Amani`iii .

ARTUSHI
Nuk jam, as e trent e tranuar,
kujdes, injektohem në gjak .
Nuk kam rregullore të shkruar
në çdo kohë, mund të jem..
Kjo që jam

GAZI
Ja ku po vjen ajo, toka ka tërmet,
Eksplozivi shpërthen .
Unë jam këtu dhe po ta them,
Jeni gjigande në skenë

Reff:
Mbamëni.. Amani..
Nuk mund të ndal, .
Mbamëni.. Amani..

Mbamëni.. Amani..
Kufii nuk kam .
Mbamëni.. Amani`iii .

DËRGOI: