TEKSTESHQIP

Gena
Në Prehrin E Nënës
Lyrics

(2x)
N'prehrin e nenes
cdo gje eshte e bukur
dhe dimri dhe nata
por jo vetem burgu

(2x)
O nën nena ime
mos qaj ti per mua
do t'vij ajo dite
qe per mua lotet ti ruash

(2x)
dhe nata kur binte
dhe drita më s'kishte
dhe nena me priste
me pa durim

(2x)
O nën nena ime
mos qaj ti per mua
do t'vij ajo dite
qe per mua lotet ti ruash

Ne burgun do dergjem
për vite me radhe
se ti nënë e dashur
do t'kthehem une prapë

(2x)
O nën nena ime
mos qaj ti per mua
do t'vij ajo dite
qe per mua lotet ti ruash.

DËRGOI: