TEKSTESHQIP

Gena
Xhamadani Vija Vija
Lyrics

Xhamadani vija vija

Hajde Prishtina,
Hajde Shqiperia e madhe,

Kam ni lot pikon si ar,
Se me shekuj jam Shqiptar,
Ooo dhe kur malet i mbuloj bora,
Ooo per atdhe kanges ia mora,

Ooo dhe kur malet i mbuloj bora,
Ooo per atdhe kanges ia mora,

Ref. 2x
Xhamadani vija vija,
O osht Kosova,
O osht Shqiperia,
Rreh si zemer ciftelia,
O sa e madhe ,
Oosht Shqiperia,

Eshte nje qiell qe na mbulon,
Dhe nje diell qe na ndriqon,
Eshte nje gjuhe qe flasin tanet,
Eshte nje toke qe na i thojme NANE,

2x
Eshte nje gjuhe qe flasin tanet,
Eshte nje toke qe na i thojme NANE,

Ref. 2x
Xhamadani vija vija,
O osht Kosova,
O osht Shqiperia,
Rreh si zemer ciftelia,
O sa e madhe ,
Oosht Shqiperia,

Rruges time per Shqiperi,
Mka percjell ai Drini zi,

Ref 2x
O dhe u nisa per me ardhe ee,
Porsi vala e Drinit T bardhe,

Ref. 3x
Xhamadani vija vija,
O osht Kosova,
O osht Shqiperia,
Rreh si zemer ciftelia,
O sa e madhe ,
Oosht Shqiperia

Xhamadani vija vija,
Oosht Tirana,
Oosht Prishtina
Rreh si zemer ciftelia,
O sa e madhe osht Shqiperia

Bravo Prishtina

DËRGOI: