TEKSTESHQIP

Gena
Dy Buze Me Jan Thare
Lyrics

dy buz me jan thar
dy lot me kan ngrir pranver kur te njiova ti ne dimer ike ne mbremjee fle dhe zgjuar me ty rri si thesar ka mbetur nje fotografi
te gjitha rruget tek ti me qojn dhe si te kerkoj mbeta rrugvee si nje lyupctar me shiun jam ber shok te gjitha rruget tyek ti me qoj si dhe te kerkoj mbeta rrugve si nje lypcta
dy buz me jan thar dy lot me jan ngru ne pranver te njoha ne dimer ike ne mbremje me ty flej si thesar ka mbetur nje fotografi
te gjitha rrugget tek ti me qoj si dhe te kerkoj mbeta rrugve si nje lypctar me shiun jam bre shok
te gjitha rrugget tek ti me qoj si dhe te kerkoj mbeta rrugve si nje lypctar me shiun jam bre shok

te gjitha rrugget tek ti me qoj si dhe te kerkoj mbeta rrugve si nje lypctar me shiun jam bre shok
te gjitha rrugget tek ti me qoj si dhe te kerkoj mbeta rrugve si nje lypctar me shiun jam bre shok

DËRGOI: