TEKSTESHQIP

Genc Tukiçi & David Tukiçi
Të Pandarë
Lyrics

Ne të dy një ditë u ndamë
Ti dhe unë larg në mërgim
Ikëm larg edhe më s’u pamë
Zogj pa krahë në shtegëtim
Por zemrat tona asnjëherë nuk u ndanë
Ku isha unë, ishe edhe ti
Se zëri yt më sillte kaq pranë
Një mal me mall e plot dashuri

Ti eja vëllai im
Ta këndojmë këtë këngë të dashurisë
Bashkë ne, të pandarë
Eja vëllai im!

Ne të dy një det na ndau
Por dashuria, jo nuk u shterr
Për vendin tonë zemra ne na rrahu
Tok do të mbetemi përherë
Se zemrat tona asnjëherë nuk u ndanë
Ku isha unë ishe edhe ti
Se zëri yt më sillte kaq pranë
Një mal me mall e plot dashuri

Ti eja vëllai im
Ta këndojmë këtë këngë të dashurisë
Bashkë ne, të pandarë
Eja vëllai im!

Ti eja vëllai im
Ta këndojmë këtë këngë të dashurisë
Bashkë ne, të pandarë
Eja vëllai im
Eja vëlla, vëlla!
INFO
Muzikën e këngës e kompozoi Genc Tukiçi.