TEKSTESHQIP

Gent Bushpepa
Rebel Pa Hije
Lyrics

Pse ti hesht dhe pse nuk flet
Pse ti humbjes i perket
Pse njehere ne jete ti nuk guxon
Une besoj se cdo njeri
Enderron nje bote me t'mire
Te jetoje me shprese
Humbjen ta sfidoje
Se i vetem sot,Veten po rizgjoj

Jo , ti mos ki frike
ta jetosh jeten ashtu sic do ti
Flak pa shuar qendro
Rebel pa hije dhimbjen rezisto

Sa do t'doja te kish goje
Jeta udhen tme tregoje
Se si kte loje pa dhimbje,ta perballoje
Ti kerkon nje motiv
Qe i huaj te jesh,Por guxo
Qe nje dite ti hijen tende prap ta gjesh
Humbjen te sfidosh
Veten te rizgjosh

Jo , ti mos ki frike
ta jetosh jeten ashtu sic do ti
Flak pa shuar qendro
Rebel pa hije dhimbjen rezisto [x3]

DËRGOI: