TEKSTESHQIP

Genta Xhaferi
Deri Kur
Lyrics

Lumturine e kishe thelle ne gjoksin tim. U be zog ajo nje dite dhe fluturoi. Tani qielli me nje kenge me ve ne gjum hap shpirtinsepse dua ta degjoj. Dhe sa shum kujtime i kam ne shpirt. I vetmi refren ti do te vish. Ne kete boten e vetme une do jetoj. Dhe pse kurre nuk te gjej prap te kerkoj. Deri kur kur kurderi kur do te pres unedshuria mori fund drei kur i dashur deri kur kur kurpor ne zemer kam nje gur. Kam nje gur qe me rendon. Vetem eja e me dhuaj deri kur. Ishe ti pre mua nje ender pa fund. Hija jote pergjithmone ka mbetur. Dhe me thoje mua se me doje shume dhe me nje te puthur me vije ne gjum. Dhe sa shume kujtime i kam ne shpirt. I vetmi refren ti do te vish. Ne kete boten e vetme une do jetoj. Dhe pse kurre nuk te gjej prap te kerkoj. Deri kur kur kur deri kur do te pres unedashuria mori fundderi kur i dashur deri kur kur kurpor ne zemer kam nje gur. Kam nje gur qe me rendonvetem eja e me thuaj deri kur

DËRGOI: