TEKSTESHQIP

Gezim Kaso
Tradita Dhe Besa E Shqiptarit
Lyrics

Kush e njohu besen tone
Dhe ne bote dhe ne gjiton
Bese shqipetari i thon
Me tradite e me zakone
x2

Ref:
Ato tradita e bese
Nuk i blej e nuk i shes
I pata qe ne mengjese
Do ti mbaj gjersa te vdese
x2
Hajde mor burrat e pare
Qe fjalen e kishit fjale
Me nje te shtrenguar dore
Ndanit kufij dhe sinore
x2

Ref:
Ato tradita e bese
Nuk i blej e nuk i shes
I pata qe ne mengjese
Do ti mbaj gjersa te vdese
x2

I themi bese shqipetari
Amanet qe se tret varri
E ka lene tradite i pari
Nga babai e mori djali
x2

Ato tradita e bese
Nuk i blej e nuk i shes
I pata qe ne mengjese
Do ti mbaj gjersa te vdese
Do ti mbaj do ti mbaj
Do ti mbaj gjersa te vdese

DËRGOI:
INFO
Shumë po e prisnin dhe më në fund pritja mbaroi, sepse projekti muzikor u bë i disponueshëm tek shikuesit i punuar me profesionalizëm me anë të një videoklipi, i cili u publikua më 18 Dhjetor 2010.