TEKSTESHQIP

Gezim Kaso
Shqiptar Kam Mbetur (2015)

INFO
Për këtë projekt diskografik, pubklimi i të cilit erdhi në vitin 2015, u seleksionuan nga repertori 9 krijime muzikore. Publikimin dhe shitjen e albumit e mori përsipër produksioni Elrodi.
Gezim Kaso - Shqiptar Kam Mbetur (2015)
  Produksionet muzikore:
Përgatitën: