TEKSTESHQIP

Gezim Kaso
Kuq E Zi Per Çameri
Lyrics

Pyet Ismaili Boletinin
Ne Kosove u ngrit flamuri
Do ta ngremë ne Çamëri
Flake le te marre dhe guri

Kush kane qene e cilët janë
Ka treguar historia
Çamët me Marko Boçar
Shqiponjat nga Çamëria

REF. 2x:
Ti je gjak nga gjaku jone
Jemi rritur ne një djepe
Me flamur do te mbulojmë
Çamëri zonja me derde

Digjet guri Shqipëria
Epirot jemi ne vise
Kërkon flamur Çamëria
Duam Shqipërinë Etnike

Nga Ulqini gjer ne Struge
Nje flamur ne zemër kane
Me Prevezë e Mitrovice
Shqipëri është anembanë

REF. 4x:
Ti je gjak nga gjaku jone
Jemi rritur ne një djepe
Me flamur do te mbulojmë
Çamëri zonja me derde

DËRGOI:
INFO
Ky materiali muzikor u lansua tek ne i plotësuar me klip muzikor, i cili u publikua me datë 6 Nëntor 2012.