TEKSTESHQIP

Gezim Kaso
Manxurane
Lyrics

Moj manxuran moj manxuran
Aman moj manxuran x2

Manxuran moj manxuran
Lule e brishte qe do kujdes
Te kam enderr te kam mall
Kam nje jete qe po te pres

Ref...x2
O moj maxuran
Per ty syri po me qan
Moj maxuran
Vetem ty ma sheron xhan e

Manxurane e Camerise
Besen tende e kam rrojt
Me nxjerr mallin e shtepise
Dhe vorrone e mbushur plot

Ref...x2
O moj maxuran
Per ty syri po me qan
Moj maxuran
Vetem ty ma sheron xhan e

...

Manxuran moj manxuran
Te njoh nga ngjyra nga era
Ne shtepi te do çdo nene
Te kane bije lulet e tjera

Ref...x2
O moj maxuran
Per ty syri po me qan
Moj maxuran
Vetem ty ma sheron xhan e

INFO
Për të rritur aspektin kreativ, materiali muzikor është bërë i disponueshëm tek ne i plotësuar me mjaft shije edhe me videoklip, i cili u publikua me datë 21 Mars 2014.