TEKSTESHQIP

Gëzim Nika
Une E Dua Shqiperine
Lyrics

Une e dua Shqiperine
Me gegnine, me tosknine
Per ate sofer bardh si bore
Ku rrine bashk lab e malesor

Une e dua Shqiperine
Me Kosoven, Camerine
Per Ulqin e Gostivar
Dhe per lotin mergimtar

Ref.
Une e dua token nan’
O bukes, buke e ku i kane thane
O gjakut, gjak
O zanes, zane
Se jam shqiptar-o
Tjeter s’kam dasht-e
Vec zemrat tona-a
Te rrahin bashke

Une e dua Shqiperine
Per nje vajze gjeraqine
Per tim bir qe po lodron
Per manarin qe blegron

Une e dua Shqiperine
Per rinine e mencurine
Dhe per djepat me stoli
Dhe per varret me lavdi

Ref.