TEKSTESHQIP

Gëzim Nika
Kur Nis Vallja E Rugovës
Lyrics

Kur nis vallja e Rugoves
tunden malet e Kosoves
A moj ere qe fryn mbi kroje
falma nje valle tropoje

Bini curle fhe tupane
miresevjen vallja dibrane
bashke me gajde e me dajre
po kercejme vallen shqiptare

Ne Prishtine e ne Tirane
dore per dore si vllau me vllane
valle kurre ju mos pushoni
dasmat e festa zbukuroni

Del ne valle Laberia
iso mban dhe cameria
xhamadani e fustanella
krahe per krah o si perhera

Sa here vallen tande mora
sikur shqipja fluturova
e kerceva anembane
se je valle e shqipes nane

DËRGOI: