TEKSTESHQIP

Gillespie
Tv
Lyrics

Do ta pi kafën e mëngjesit
Posa ta ujis lulen time
Do ta pi kafën e mëngjesit
Do ta hap unë dritarën time
Që të hyjnë n’dhomë rrezet e diellit
Do ta hap unë dritarën time

Posa shijova kafën time
Vendosa ta ndez televizorin
Posa shijova kafën time
Sapo e ndala televizorin
U mbështeta unë në karrigën time
Sapo e ndala televizorin

Desha te bëj pakëz ushtrime
Që të jem pakëz më vitale
Desha te bëj pakëz ushtrime
Por prap u mbështeta n’karrigën time
Dhe prap e ndeza televizorin
Unë prap u mbështeta n’karrigën time

DËRGOI: