TEKSTESHQIP

Gillespie
Aq Me Ben
Lyrics

Aq më bën kur idhnohesh ti
Provoj t'kuptoj atë që s'ma the ti
Pranoj këtë herë që të kam mëri
Aq më bën kur idhnohesh ti

Bardhësi që ti verbon sytë
Shliroj shallin që më shtrëngon në fyt
Tentoj t'kuptoj ku jemi ne të dy
Aq më bën kur idhnohesh ti

Një gjemper ta kam qëndisë
Marimangat i fshij me fshisë, në shtëpi
Një nga një, nganjëherë mendoj një tjetër mënyrë
Se si ta ledhatoj atë të bukurën fytyrë
Një bilbil la folenë e u nis
Topi i borës u rrokullis, u ndesh në lis
Diku, dikur, dikush tjetër këtë këngë ia këndon
Asaj vajzës të bukur n'ate t'shumëngjyrshmën balonë
Që fluturon

Aq më bën kur idhnohesh ti
Aq më bën kur idhnohesh ti
Aq më bën...
INFO
Atmosfera e dhuruar është akoma më e bukur, edhe falë faktit se projekti erdhi i finalizuar tek artdhashësit i përpunuar bukur edhe me një videoklip muzikor, për të cilin është bashkëpunuar me Kala Heinemann. Videoklipi u publikua me datë 16 Nëntor 2016. Kompozitorë të këngës dhe autorë të tekstit rezultojnë të jenë vetë artistët.