TEKSTESHQIP

Kachinari
Forevermore
Lyrics

Here we are again
Where everything began
Like a distant memory
Of a place we used to be

We waited for so long
Along this lonely ride
To slip beyond the door
And leave this all behind

'cause it's over now
It's over now
It's all over now
Baby it's over now

Do you remember how
We lost into the wild
Through the blues of night
Waiting for the morning light

All the glorious times we had
All the stupid things we've done
All the memories that we've made
Now seem to be gone

'cause it's over now
It's over now
It's all over now
Baby it's over now

So here we are again
Where everything began
A place we've been before
And will be forevermore
INFO
Është për tu duartrokitur fakti që ky materiali muzikor përcillet online i përpunuar bukur edhe me anë të një videoklipi, i cili u publikua më 27 Prill 2019. Komponues i muzikës, autor i fjalëve të tekstit dhe producent i këngës është Gjergj Kaçinari.