TEKSTESHQIP

Gjergj Kaçinari
Vajza Dhe Deti
Lyrics

Bregut detit një vajzë e menduar
Flokët, era lehtë ja përkëdhel
Rreze dashurie hedh në zemër Hëna
Hëna, yjet, zhyten thellë në det

O det, o det, i kaltri det
Ti këngën time ma dëgjo
Ju iso mbamëni, o valë
Për dashurinë zëmra këndon
2x

Pranë detit, dikur shfaqëm dashurinë
Deti, më i pari dëshmitar
Ndaj mbrëmjeve, bregut ato vijnë
Ndaj sot vajza, këngën merr plot zjarr

O det, o det, i kaltri det
Ti këngën time ma dëgjo
Ju iso mbamëni, o valë
Për dashurinë zëmra këndon
4x

Për dashurinë zëmra këndon

DËRGOI: