TEKSTESHQIP

Gjeto Luca
Hej Cu Gabova
Lyrics

E kam dasht dikur nji vajze, heyheyhey.
Ajo kishte dhe nji moter, heyheyhey.
Per fat te keq ishin binjake, heyheyhey.

(2x)
Por nji dite se c'u gabova,
motres saj i propozova.
Heyheyheyhey, c'u gabova.

(2x)
Te lutem ne takim te me dalesh,
gabimin qe une bera te ma falesh.
Obobobobo, c'u gabova,
e humba vajzen qe une dashurova.

E kam dasht dikur nji vajze, heyheyhey.
Ajo kishte dhe nji moter, heyheyhey.
Per fat te keq ishin binjake, heyheyhey.

(2x)
Por nji dite se c'u gabova,
motres saj i propozova.
Heyheyheyhey, c'u gabova.

(4x)
Te lutem ne takim te me dalesh,
gabimin qe une bera te ma falesh.
Obobobobo, c'u gabova,
e humba vajzen qe une dashurova.

DËRGOI:
INFO
Pasi u kurua në çdo aspekt, produkti muzikor është paraqitur online i realizuar nga ana vizuale edhe me videoklip, i cili u publikua me datë 2 Prill 2013.