TEKSTESHQIP

Gold AG
Plumbi
Lyrics

Ref 1x:Vjen si plumbi ne kto male nuk ka forc o qe e nal  djal mat mirin e ka nana at Kosovës ja ka fal

1 Za vjen nga mali e thot tungjatjeta është 1 djal i ri qe la andrrat e veta dhe andrra e vetem per ta ish liria tha let bahet Shqipnia qysh e fali perenia po e la shkollen e po i ngjitem mallit bashkë me shokt e zemres shok te idealit hijenat  e karpates kur desin n'vendi tim une deken per Kosovë nuk  va
as ndiskutim  ftyra e armiqve nga frika po zhverdhe se gjaku i Shqiptarit pahiri s'derdhet  sa her te mora ne shej asniher se huqa kur plumbi qet plumba ai osht Reshat Muqa tradita vazhdon e lufton Suhareka le ta din se ky vend osht plot Besim Ndreca  nga Dobordelani deri n'Kleqk pse heshti se ai pa liri as jeten nuk e deshti

Ref 2x:Vjen si plumbi ne kto male nuk ka forc o qe e nal  djal mat mirin e ka nana at Kosovës ja ka fal

Than kush asht ai trim qe kurr nuk perkulet ai qe lufton n'kam e asniher nuk ulet i than ruju vlla se plumi mun met marr ai qeshi e tha po per qat punë bre kena ardh shkon kur thrret n'Rahovec  epopeja ai qe prin n'beteja per fitore te reja  tmerrin e armiqve pumbi me plum e nal   ai per liri nuk fal e gryken e ban val 1 arom lirie i ra malit e fushes gjaku u ba lule n'betjen e Gallushes se kemi at gajle krejt nese desim kjo asht pranvera e fundi qe ne robni pe presim me dek niher per atdhe mdoket  pak se kush e ban me njers ai e mbron me gjak e kurr mos meno qe na tut o hasem luften nuk e dojm amo luften e bajm dasem

Ref 2x:Vjen si plumbi ne kto male nuk ka forc o qe e nal  djal mat mirin e ka nana at Kosovës ja ka fal

DËRGOI: