TEKSTESHQIP

Gramoz Gervalla
2 Zemra Nje Shpirt
Lyrics

S'mundem me besu
se ndarja ka ndodh
nuk po bindem me veten grindem
vetmia mka lodh

Ishim Un e ti
Dy zemra nje shpirt
se mlendon dhe m'harron
kurr nuk e kam prit

Pyte zemren a me don
a t'thot po e a t'thot jo
Ah me zemer mke vra
fol nje her ta ni at za
fol nje her sa te jem gjall
se dhimbjes pa ty nuk i bej ball.

S'mundem me besu
se ndarja ka ndodh
nuk po bindem me veten grindem
vetmia mka lodh.

Ishim Un e ti
Dy zemra nje shpirt
se mlendon dhe m'harron
kurr nuk e kam prit.

Pyte zemren a me don
a t'thot po e a t'thot jo
Ah me zemer mke vra
fol nje her ta ni at za
fol nje her sa te jem gjall
se dhimbjes pa ty nuk i bej ball.

Pooo
Jooo.

Ah me zemer mke vra
fol nje her ta ni at za
fol nje her sa te jem gjall
se dhimbjes pa ty nuk i bej ball.

DËRGOI: