TEKSTESHQIP

Gramoz Gervalla
Jemi Një
Lyrics

Ma jep nënë kitarën e Jusuf Gërvallës,
se sot për dëshmorët du me ja thon kangës.
Ma jep nanë sharkinë, se sot dasëm kemi
n'Prekaz po na presin Hamza e Ademi.
Oh, ma jep nanë sharkinë, se sot dasëm kemi
n'Gloxhan po na presin Luani, Shkelzeni.

Refren:
Jemi Një në djepa,
Jemi Një në varre.
Jemi Një dhe mbesim,
n'tokën atdhetare.

Ma jep çiftelinë e Bahri Fazliut
t'ja knojmë kangën sot Bardhoshit, Kadriut.
Lulet që nuk thahen, toka jonë të rriti
si Ahmet Haxhia, Zahir Pajaziti.
O, asnjëherë si sot nuk na jehon zani
na pret Salim Çeku e Agim Ramadani.

Refren:
Jemi Një në djepa,
Jemi Një në varre.
Jemi Një dhe mbesim,
n'tokën atdhetare.