TEKSTESHQIP

Gramoz Gërvalla
Një Lot Ra Sot
Lyrics

Një unazë te unë ka mbet
s'vyshket se është me ar.
Ti m'ke bo me dit se ç'është vujtja
n'jetë për herë të parë.
Kjo unazë edhe një herë
u bë dëshmitarë.
Se një zemër asnjëherë
s'bëhet e lumtur me ar.

Refren:
Një lot ra sot, ti je fotografi
aty ku ishim t'buzëqeshur dikur unë dhe ti.
O Zot, o Zot, ti na ke në duart tua,
t'përqafoj, plagët e saj
të gjitha m'i jep mua.
INFO
Aspekti viziv është gjithmonë i rëndësishëm, ndaj ky materiali muzikor u paraqit tek publiku me mjaft shije me klip muzikor, i cili u publikua me datë 7 Shtator 2012.