TEKSTESHQIP

Gramoz Gërvalla
Ne Ditlindjen Tonde
Lyrics

kur qirin ti fike
dhe me pe me sy
a t'ra nmend se un
po fikem per ty (2x)

Refrain:
ne datlindjen tande
vetem un mungova (2x)
edhe pse nga ti
ket se meritova (2x)

a ia zgjate duart
dikujt per vallzim? (2x)
a e zuni mbrem
dikush vendin tim? (2x)

Refrain:
ne datlindjen tande
vetem un mungova (2x)
edhe pse nga ti
ket se meritova (2x)