TEKSTESHQIP

Granit Miftari
E Kam Harruar
Lyrics

Kam qenë i mërzitur, para se prapë të takoja,
Ishe ti ajo që m'ke lëndu.

Mbeta i habitur, ndjenjave nuk ju besoja,
Kam mendu, se një ditë kam me t'harru!

Ref:
E kisha harruar, zërin si e ke,
E kisha harruar, si duken ata sy.

E kisha harruar, dhimbjen që ma dhe,
Por se kisha harruar, dashurinë për ty.

Vitet kishin ikur, kishte kohë pa u takuar,
Bukuria jote s'ka ndryshu.

Sa shume u pendova, pse nga ti isha larguar,
ah sa shumë unë me ty paskam gabu...

Ref:
E kisha harruar, zërin si e ke,
E kisha harruar, si duken ata sy.

E kisha harruar, dhimbjen që ma dhe,
Por se kisha harruar, dashurinë për ty.