TEKSTESHQIP

Gresa Behluli
Për Ty Sa Herë Qava
Lyrics

"Për Ty Sa Herë Qava" është një këngë e re nga Gresa Behluli.
Dërgo i pari tekstin e këngës.
INFO
Audio vjen e kompletuar në studio nga Nurteel. Krijimi artistik vjen i finalizuar dhe në prizmin vizual me një videoklip, i cili u krijua nga Mars. Spoti muzikor u publikua me datë 9 Korrik 2024.