TEKSTESHQIP

Greta Berati
Cdo Hap Qe Bej Une
Lyrics

Ne gjdo hap qe une e bej
Te kam pran e ste haroj
Ne gjdo hap qe une bej
te kam pran e ste haroj
ndjenja naten po ta nis
si lajmtar te dashuris
si lajmtar te dashuris
Ndjenja naten po ta nis
si lajmtar te dashuris
Si lajmtar te dashuris

ref
Eja shpirt ti mos harro
ke nje zemer qe te do
eja shpirt ti mos harro
ke nje zemer qe te do
humbe dhe rinin vertet
dy zemra ndar ne gurbet
humbe dhe rinin vertet
dy zemra ndar ne gurbet
djelli sflet ne gurbet
edhe lulet skan arom
dhimbja ne zemer lendon
edhe lulet skan arom
dhibja ne zemer lendon

nje deshir digjet ne mall
endrat mbeten pa nje fjal
ne fole te shpirtit tim
puthjet mbeten si kujtim
puthjet mbeten si kujtim

ref
Eja shpirt ti mos harro
ke nje zemer qe te do
eja shpirt ti mos harro
ke nje zemer qe te do
humbe dhe rinin vertet
dy zemra ndar ne gurbet
humbe dhe rinin vertet
dy zemra ndar ne gurbet
djelli sflet ne gurbet
edhe lulet skan arom
dhimbja ne zemer lendon
edhe lulet skan arom
dhibja ne zemer lendon

DËRGOI: