TEKSTESHQIP

Greta Koçi
Kolazh Per Shqiperine (Acoustic Version)
Lyrics

2x:
Po ku ka si ti, o Shqipëria ime,
Oh fisnikja përmbi gur.
Rrjedh në këngë e ligjërime,
ballëlarta me flamur!

"
Vajta kalova gjithë Kalabrinë
Askund nuk gjeta si Arbërinë
Vajta kalova gjithë Kalabrinë
Askund nuk gjeta si Shqipërinë

2x: E Dy manushaqe në dorën time
Ja zgjata njërën Arbëreshës sime

"
SHQIPERI O VENDI IM
mbushur drite e krenari
te kam nene e me ke bij
Zemra ime SHqiperi


SHqiperi o vendi im
Lule kuqe ja ku je
toka ime aq e d'lire
e forte qendron mbi dhe


2x: o dridhet mali cka u ba?
o një baresh' prej nesh u nda.

2x:
na-ni-na-ni-na-ni-na...
na-ni-na-ni-na-ni-na...

DËRGOI: