TEKSTESHQIP

Grupi Simbol
Artiste
Lyrics

Një vajzë legjendë e madhe kërkonte për
pak famë zvarritej mes shkurreve të dilte në ekran.
Kështu ajo e nisi artiste dësheronte
talenti s’kish rëndësi pak famë ajo kërkonte

Dhe do shikosh që gjithshka ka kufi do të
kuptosh që kjo s’është për ty
Ku do të shkosh, çfarë do të bësh o vajzë?
po lyp karrierë me buzëkuq e makiazh

Në heshtje qëndroi skena premtime plot
me rrena fjalët që dëgjoi ajo kurrë nuk i kuptoi
Por një karrierë magjike është çështje
shumë kritike gjithëshka që meritonte nga
jeta që kërkonte

Shpërblimet nata i solli u fry portofoli
alkool dhe shumë të tjera të nesërmen i fryu era
Talent i merituar një fjalë shumë e gabuar
gjithëshka që dësheronte nga jeta që kerkonte