TEKSTESHQIP

Habibe Ostreni
Me Harro
Lyrics

a thua une jam verbu erresir gjithkund per mu pse pak drit
per mua ska a thua dielli nuk
del me pse te dua gaboj sonte
gjithqka mallkoj un dhe ti ishte
gabim perfundoi dheky tregim
pse te dua gaboj me per ty nuk kam nevoj me beso jam pendu
gjdo gje ka perfundu me e fort
pa ty jam(pa ty jam)e jotja me
nuk jam(me nuk jam)me harro te lutem shko mos me kerko me
harroo pa ty do te jetoj(do te jetoj) ne mes nesh gjithqka
mbaroi sdua me per ty te qaj
per te gjitha ti ke faj mjaft me
ty te kam duru do te lind dielli dhe per muu pse te dua gaboj sonte gjithqka mallkoj un dhe ti
ishte gabim perfundoi dhe ky
tregim pse te dua gaboj me per
ty nuk kam nevoj me beso jam pendu gjdo gje ka perfundu me
e fort pa ty jam(pa ty jam)e jotja me nuk jam(me nuk jam)me harro te lutem shko mos me
kerko me harro pa ty do te jetoj(do te jetoj) ne mes nesh gjithqka mbaroi me e fort pa ty jam(pa ty jam)e ejotja me nuk jam(me nuk jam)me harro te lutem shko mos me kerko me
harroo pa ty do te jetoj(do te jetoj)ne mesnesh gjithqka mbaroiiiiiiiiii

DËRGOI: