TEKSTESHQIP

Haki Halimi
Buzëqeshja E Saj
Lyrics

Je arsyeja e jetës time
Nuk ka ditë që s'të mendoj
S'dua të ngelin veç kujtime
Ëndrra jonë do të vazhdoj

Je arsyeja e jetës time
Nuk ka ditë që s'të mendoj
S'dua të ngelin veç kujtime
Ëndrra jonë do të vazhdoj

Buzëqeshja e saj frymën ma ndal
Dhe në ëndrra të kërkoj
Mungesa e saj më bën mua të qaj
Zemra ime dashuron

Buzëqeshja e saj frymën ma ndal
Dhe në ëndrra të kërkoj
Mungesa e saj më bën mua të qaj
Zemra ime dashuron

Kohën dua që ta kthej
Veten time e gënjej
Bota duket bosh pa ty
Kam shumë mall për ata sy

Kohën dua që ta kthej
Veten time e gënjej
Bota duket bosh pa ty
Kam shumë mall për ata sy

Buzëqeshja e saj frymën ma ndal
Dhe në ëndrra të kërkoj
Mungesa e saj më bën mua të qaj
Zemra ime dashuron

Buzëqeshja e saj frymën ma ndal
Dhe në ëndrra të kërkoj
Mungesa e saj më bën mua të qaj
Zemra ime dashuron

DËRGOI: