TEKSTESHQIP

Hamit Kastrati
Këngë Kushtuar Islam Hamitit
Lyrics

Na vjen keq por nuk disponojmë akoma tekstin e këngës "Këngë Kushtuar Islam Hamitit" kënduar nga Hamit Kastrati.
Ndihma juaj do ishte shumë e çmuar në rast se mundeni të shkruani tekstin e "Këngë Kushtuar Islam Hamitit".
INFO
Jo vetëm radio dhe audio streaming, sepse krijimi muzikor është prezantuar tek shikuesit i realizuar edhe me videoklip, i cili u publikua më 18 Prill 2024. Autor i vijës melodike dhe autor i tekstit rezulton të jetë vetë artisti, teksa këngën e orkestroi Sami Hoxha.