Hashim Shala

Dërgo një album »

Hashim Shala - Ne Luft Radishev E Caralev

Shiko Më shumë »Hashim Shala - Këndojnë Dhe Interpretojnë Këngë Folklorike Shqipe (1985)

Shiko Më shumë »Dërgo një album »

Komente 0