TEKSTESHQIP

Hidaver Osmani
Më Harro
Lyrics

Nëse harresa është e leht
Të lutem më harro
Nëse vuajtja është e leht
Të lutem t'i më dashuro 2X

Ref:S'kam forcë e as dëshirë
Që të them s'të dua
Si të them unë lamtumirë
Kur ende ty të dua 2X
Nga unë asgjë mos kërko
Fjalën e dhënë ende e mbaj
Ndarje nëse t'i donë
Të lutem ti më harro 2X

Ref:S'kam forcë e as dëshirë
Që të them s'të dua
Si të them unë lamtumirë
Kur ende ty të dua 2X
INFO
Muzikën dhe tekstin e punoi vetë artisti.