TEKSTESHQIP

Hidaver Osmani
Do T'vij Një Ditë
Lyrics

Do t'vij një ditë
Je me famë dhe e pasur
Për të gjithë shumë e dashur
Por jo më shumë
Dhe te askush sa unë

Ref:
Unë nuk kam asgjë t'dhuroj
Por me zemër të dashuroj
N'zemrën time ka veç lumturi
Jam ashtu siç jam
Kjo m'është pasuri

Më duaj ashtu siç jam
Dhe mos pyet pasuri a kam
Dot t'vij një ditë
Do të kem shumë dritë

Tekst:Xh.Xheladini
Muzike:Hidaver Osmani-Didi