TEKSTESHQIP

Hidaver Osmani
Jo, Jo S'dua Të Jetoj
Lyrics

Jo S'dua
Sikur t'kisha lind edhe njëher
T'mundem i qetë të jetoj
Se për vuajtjet e mija
Këtë femër e mallkoj

Ref:Jo,jo s'dua të jetoj
S'dua vetën ta lëndoj
Me lind oj nënë përsëri
Ndoshta atëher ajo m'dashuron
Unë fatë zi kisha lind
Që gjithmon unë të vuaj
Aq tradhtare kishe qenë
Që vonë e kuptova

Ref:Jo,jo s'dua të jetoj
S'dua vetën ta lëndoj
Me lind oj nënë përsëri
Ndoshta atëher ajo m'dashuron

Thellë në zemrën time
Ngule kthetrat tua
Tjerat m'betën kujtime
Prap ty të dua

Ref:Jo,jo s'dua të jetoj
S'dua vetën ta lëndoj
Me lind oj nënë përsëri
Ndoshta atëher ajo m'dashuron
INFO
Kompozimi dhe teksti është përshtatur nga vetë këngëtari.