TEKSTESHQIP

Hidaver Osmani
A Është Mëkat
Lyrics

Si t'ja bëj e të takoj
Të të tregoj se të dua
Në çdo vend të përkujtoj
Më merr malli të përqafoj

Ref:Ndoshta është mëkat
Pse ende të dua
Kur ti je me tjetrin
Mos mendo për mua

Thonë se shpresa jetën mbanë
Pa të jeta është pa fat
Do t'shpresoj do të më kthehesh
Ndoshta e dashur s'është mëkat
INFO
Autor i muzikës dhe autor i tekstit rezulton të jetë vetë këngëtari.