TEKSTESHQIP

Hidaver Osmani
I Këndoj Dashuris
Lyrics

I këndoj dashuris
Unë këndoj këtë këngë
Tash për ty nga zemra ime
Vash vetëm për ty
Nga zemra e plagosur rënd

Ref:I këndoj dashuris
Me ty që e kamë shijuar
Tani e kam humbur
E ndjej vehten të vetmuar

Unë për ty këndoj
Që ti kthehesh zemrës sime
Vash vetëm për ty
Nga zemra e plagosur rënd

Pa mëshir më mundove
Këtë se besova
unë vetëm ty
Në jetë dashurova

Ref:I këndoj dashuris
Me ty që e kamë shijuar
Tani e kam humbur
E ndjej vehten të vetmuar

Këto që i shkruaj
Janë nga zemra ime
Për ty i këndoj
O e dashura ime

Ref:I këndoj dashuris
Me ty që e kamë shijuar
Tani e kam humbur
E ndjej vehten të vetmuar
INFO
Për kompozimin dhe për tekstin u përkujdes vetë këngëtari.