TEKSTESHQIP

Hysen Trubareva
Per Ty Krejt Normal Per Mu Kijamet
Lyrics

pram ne sukuptum prap kto fjal fillun mez veti u pendum dhe kret u shkatrum un kesh i pa drejt ti reagove shpejt mi tha fjalet ren me ren qe askund nuk zun vend
:ref. per ty krejt normal e permu kijamet gjdo dit e pys veten ne fund ne fun si dot jet 2x
dey ktu un kam mri ma tan e un spo di nuk po kam guxim per lutje per pendim ne zemer mi pri po me jet si pi pajtesa dot kthehet ashtu dote jet
per ty krejt normal e permu kijamet gjdo dit e pys veten ne fund ne fun si dot jet 2x

ty krejt normal e permu kijamet gjdo dit e pys veten ne fund ne fun si dot jet 2x

DËRGOI: