TEKSTESHQIP

Hysen Trubareva
Boma Hallall
Lyrics

Ku ta mar at zemer e tkerkoj hallall
por ket rast qe u ndodh nuk ndimon as ni fjal te dash fjal e te dhash bes se me ty dot boj martes gjdo fjal e premtim u shendrun ne mashtrim

Ref. Ma ban hallall tjetren qe kam mar mamir i vdekur se sa i gjall te tjetra me trup me zemer tek ti a ne tok a ne qiell ku jam se di

sa peshon ni koder aq peshon dhimbja im at qe deshta u mashum mbeti veq ni kujtim me mall tan u martova e ti mbete beqaresh me hile ta kam ba dhe pse deshta imja tjesh \

Ref. Ma ban hallall tjetren qe kam mar mamir i vdekur se sa i gjall te tjetra me trup me zemer tek ti a ne tok a ne qiell ku jam se di

DËRGOI: