TEKSTESHQIP

Hysni Alushi
Dhender Ne Paramithi
Lyrics

lere more shoke sec pesova
brodha ledh e ku nuk brodha
ne Paramidhi qendrova
nje kaleshe sec e sgjodha 2X

.......
Moj Paramidhi ne brinje
lule ter per CAMERINE
bukurine e ke ne thua
me jep dhe nje nuse mua 2X

epo syri saj si reze djelli
si nje yll i rene nga qielli
bukuri e kesaj toke
tamam si Paramidhjote

................
Moj Paramidhi ne brinje
lule ter per CAMERINE
bukurine e ke ne thua
me jep dhe nje nuse mua 2X

epo cu grumisa buze nje lumi
Atije me keputi gjumi
kaleshen ce pash ne ender
thash ketu do te behem dhender2X

.................
Moj Paramidhi ne brinje
lule ter per CAMERINE
bukurine e ke ne thua
me jep dhe nje nuse mua 2X

DËRGOI: